Projectsupport

Soms kan de behoefte ontstaan om al in ontwerp- of calculatiefase in overleg te gaan met een leverancier om oplossingen te vinden en de haalbaarheid te (laten) beoordelen voor een vijzel- of interntransportklus. Een realisatie of aanbesteding kan dan nog ver weg zijn.

Wij vinden het heel interessant om in een vroeg stadium betrokken te worden bij mogelijke toekomstige projecten. We bieden onze kennis graag aan om te sparren over aanwending van onze apparatuur bij civiele, offshore of industriële toepassingen.

Onderscheidend vermogen.
Voor ons, als serieuze leverancier, is het volstrekt logisch dat we producten leveren die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Maar evenzo belangrijk, voor een betrouwbare, effectieve en veilige toepassing, is de kennis van hoe de juiste apparatuur te selecteren en of er eventueel project specifieke aanpassingen nodig zijn. Welk equipment voor welke toepassing het meest geschikt is én welke niet.

We gaan graag in op uw uitnodiging!

HyPower is specialist in Jung transport systemen en Europress hydraulische hoge druk apparatuur.

2021: HyPower is betrokken bij de realisatie van een nieuwe LNG productiefaciliteit.
We leveren technisch advies rond hef- en transporttechniek en diverse hogedruk hydraulische hefmiddelen en systemen.

2022: Bij de ingebruikname van vijzelapparatuur ontstaat vaak de vraag naar onderricht en instructie. HyPower verzorgt desgewenst instructie op locatie. Hieronder een weergave van een instructiemiddag gegeven door HyPower waar de medewerkers van de opdrachtgever vertrouwd werden gemaakt met de nieuw aangeschafte apparatuur. Een stapel staalplaten van 25 ton vormde voor de mannen een gewillig slachtofferobject om volledig op los te gaan. De eerste praktijkklussen zijn inmiddels naar volle tevredenheid uitgevoerd.