Service en reparatie.

Hogedruk gereedschappen en transportcassettes dienen geregeld gecontroleerd te worden op staat en veiligheid.

U kunt hier zelf een persoon voor opleiden of uitbesteden aan een deskundige. In ieder geval dienen bedieners altijd voor gebruik het gereedschap te controleren en bij twijfel niet te gebruiken. Minimaal 1x per jaar dient de apparatuur uitgebreider te worden nagezien, bevindingen schriftelijk vastgelegd en gecertificeerd. Wij voeren dit werk graag voor u uit. De controle van het stuk gereedschap inclusief de goedkeur of de afkeurrapportage vindt plaats tegen een vaste en vooraf opgegeven prijs. Geen verrassingen achteraf. In overleg kunnen we dit in onze werkplaats uitvoeren of bij u op locatie.

Soms blijkt een onderdeel vervangen te moeten worden. In overleg doen we dan een vrijblijvende prijsopgave voor de benodigde reparatie. U beslist of de reparatie moet worden uitgevoerd en het stuk gereedschap daarmee weer goedgekeurd wordt voor gebruik.

Ook als er defecten of twijfels over de staat van het materiaal ontstaan, buiten bovenstaande jaarlijkse controles om, kunt u de producten aanbieden ter onderzoek en reparatie. Ook hiervoor maken we een vrijblijvende prijsopgave, volgens bovenstaande systematiek.

Grappig detail hieronder op onderstaande Jung machineheffer uit 2016 is de sticker van Holmatro. We hebben ‘m er maar opgelaten..